Ege Üniversitesi (EÜ) Engelsiz Ege Birimi Koordinatörlüğü tarafından “Engelli Öğrencilerin Erasmus Plus Öğrenim ve Staj Hareketleri Başvuruları ve Hareketlilikten Yararlanma Süreçleri” isimli  seminer düzenlendi. EÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe’nin moderatörlüğünü üstelendiği seminerde, EÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Uzmanı Tuğba Karadeniz konuşmacı olarak yer aldı. Çevrimiçi gerçekleştirilen seminere akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Engelsiz Ege Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe, “Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Koordinatörlüğü olarak, engelli öğrencilerimize yönelik geçen yıl da tertip ettiğimiz etkinliğimizi bu yıl tekrar düzenliyoruz. Davetimizi kırmayarak seminerimize katılan Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Uzmanı Tuğba Karadeniz’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Konular : Engelli Öğrencilerin Erasmus + Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Hareketlilikten Yararlanma Süreçleri

Moderatör:  : Doç.Dr. Pelin PİŞTAV AKMEŞE

Konuşmacı Tuğba KARADENİZ