Engelsiz Ege Birimi Televizyon Programları

1. Engelsiz Hayat Programı 03.12.2021

(Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 1. bölüm konuğu E.Ü. Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nilay Kayhan, programın konusu ise "3 Aralık Dünya Engelliler Günü".)

2. Engelsiz Hayat Programı 07.01.2022

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 2. bölüm konuğu E.Ü. Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Esra Kanlı Denizci, programın konusu ; "Özel Yetenekli Çocuklar".

3. Engelsiz Hayat Programı

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 3. bölüm konuğu E.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon A.D. Öğr. Üyesi Doç. Dr.Serkan Bakırhan , programın konusu; "Engelli Bireylerde Fiziksel "

4. Engelsiz Hayat Programı

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 4. bölüm konuğu E.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Odyoloji Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Gülce Kirazlı , programın konusu; "İşitme Kaybında Erken Tanı".

5. Engelsiz Hayat Programı

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 5. bölüm konuğu E.Ü. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sezen Köse , programın konusu; "Otizmde Erken Tanının Önemi".

6. Engelsiz Hayat Programı

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe'nin hazırlayıp sunduğu programın 6. bölüm konuğu E.Ü. Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Funda Çalış, programın konusu; "İnme Sonrası Konuşma Bozukluğu".

Engelsiz Yaşam Program

Gökçe Adar'ın sunumu ile ekranlara gelen Engelsiz Yaşam programının 3. bölüm konuğu E.Ü. Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe konusu; "İşaret Dili"

(Gökçe Adar'ın sunumu ile ekranlara gelen Engelsiz Yaşam programının ilk bölüm konuğu E.Ü. Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pelin Piştav Akmeşe konusu ise " Akranlarla El Ele Projesi")