Beslenme Erişilebilir: Her Şey İçin Sağlıklı Seçimler
Etkinlik Adı:
Tarih: 15 Mayıs 2025
Saat: 11:00
Online Teams
Katılımcı Sayısı: 20
Etkinlik Kapsamı: 10-16 Mayıs Engelliler Haftası
Etkinlik İçeriği:
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, toplumda farkındalık oluşturmak ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik olarak “Beslenme Erişilebilir: Her Şey İçin Sağlıklı Seçimler” başlıklı bir etkinlik düzenlenmiştir.
Etkinlik, Doç. Dr. Tuğba Eskişar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Konuşmacı olarak Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Göksu Tabak katılım göstermiştir. Arş. Gör. Tabak, engelli bireylerin sağlıklı ve dengeli beslenmeye erişimi konusunda yaşadıkları zorlukları ve bu zorlukların aşılmasına yönelik çözüm önerilerini paylaşarak katılımcılara değerli bilgiler sunmuştur.